de Handwerktempel logo

De HandwerkTempel

Hét adres voor duurzaam handwerken

Je vindt bij ons een diversiteit aan garens voor meerdere handwerktechnieken.

Workshop Materiaalkeuze
Om straks tevreden te zijn met je resultaat is het kiezen van het juiste materiaal heel belangrijk. Vraag je je weleens af hoe je die keuze moet maken? Wij leren je in deze workshop hoe je dat doet.

Een greep uit onze collectie van garens

Denk aan prachtige, zachte mohair in vele kleuren. Aan milde kleuren zijde, aan wol, alpaca, seacell-cotton, aan europese merinowol, aan recycled garen en nog veel meer.
Hieronder diverse voorbeelden van die garens en combinaties.

Verschillende diktes zeewier, glanzend katoen-zeewier, merino-zijde, fluffy wol, merino-katoen, recycled wol. Geschikt voor verschillende handwerktechnieken. Alles naturel te gebruiken of eerst plantaardig te verven.

Diverse soorten  (Europese) wol.

Prachtige degradé garens.

Verschillende soorten garens. Zo mooi te combineren. En zo zijn er nog heel veel kleuren waarmee vergelijkbare combinaties te maken zijn.

Kreadeluxe foto

Heel zacht Deluxe silkmohair, organic wool en organic cotton uit Denemarken. Tijdloze kleuren in alledrie de materialen dus de garens zijn heel goed te combineren.

Steeds meer nieuwe garens verkrijgbaar. Links een combinatiegaren van zeewier met katoen, voor alle seizoenen. Rechts garen gemaakt van recycled textiel. Productie met zeer beperkt gebruik van water, chemicaliën en energie.

Diverse kleuren fijn macramé garen. Mooi voor mandjes of andere objecten in huis.

SOFFIATO DEGRADÉ

Mooi met de rib corduroy te combineren.