de Handwerktempel logo

De HandwerkTempel

Hét adres voor duurzaam handwerken

De Handgemaakt-box

Krijg jij ook zo’n fijn gevoel van iets zelf maken? Denk je soms ook wat kan ik mijn vriendin, moeder, zus of oma nu weer schenken nu we tegenwoordig alles al hebben? Of hou je ervan zelf iets te maken voor in huis? Of iets voor een outfit? Daarom, en omdat het nooit te laat is om de Picasso in jezelf te ontdekken presenteren wij de HandWerkTempel abonnement box.

Wij bieden elke maand een box waar je zelf een prachtig handgemaakt product mee kunt maken. Het thema of de inhoud van de box zal elke maand verschillen. Zo leer je spelen met materialen en technieken waar je misschien zelf nog niet aan had gedacht of nog weinig ervaring mee had.

Wat kun je verwachten?
Elke box is gevuld met minimaal 5 artikelen, zoveel mogelijk duurzaam, waarmee je een volwaardig eindproduct kunt maken. Van macramé tot haken, van breien tot naaien en van spinnen tot weven. We leveren daarvoor alle benodigdheden en een eenvoudige instructie of link naar onze YouTube filmpjes zodat je deze stap voor stap kunt volgen. Wij geven een suggestie, maar natuurlijk kun je zelf je fantasie en creativiteit tot uiting brengen in elk idee of product. We willen ervoor zorgen dat iedereen in staat is om een nieuwe techniek te leren, dus ook de beginner.

De box kun je bestellen als abonnement. We hebben een 3 en 12 maands abonnement, maar natuurlijk mag je ook altijd een eenmalige box bestellen. Wij bezorgen de box elke maand bij je thuis. Wij denken dat dát je favoriete dag gaat worden!
De kosten zijn als volgt: eenmalige box €30,- , de 3 maanden box €25,- per maand en de 12 maanden box € 19,95 per maand. De kosten worden vooraf maandelijks via automatisch incasso ingehouden. Dus ook als je een jaarabonnement afneemt wordt het bedrag per maand geïnd.

Bestel direct en reserveer nog vandaag als één van de eersten je abonnement! We starten begin november met de verspreiding van de eerste boxen en je zult zien hoe leuk het is om van niks, iets te creëren.

Je kunt hieronder direct je gegevens invullen en wij doen vervolgens de rest!

Wij geloven dat je hierna nooit meer inspiratie tekort zult komen wat betreft cadeaus en er is toch weinig leuker dan iets te ontvangen waar iemand persoonlijk zoveel werk aan heeft besteed. En natuurlijk mag je het ook lekker zelf houden 😀. Veel maakplezier!

Groet, het HandwerkTempel team.

Wij gebruiken uw gegevens alleen voor het doel waarvoor u ze heeft achtergelaten. Ook bewaren wij uw gegevens niet langer dan nodig.
error: Content beschermd !!!